Откъде може да черпите идеи за Facebook Ads

идеи за Facebook Ads

Мястото, от което всеки може да намери успешни примери за Facebook кампании от целия свят.

Малко познато място за черпене на идеи за реклами във Facebook или какво да правите, когато нямате повече идеи за добри реклами.

Няма рекламодател или маркетолог, който да не се е сблъсквал с проблема да остане без повече идеи за рекламиране на даден продукт, бизнес или услуга.

Но много малко хора знаят, че всъщност има място, откъдето да видите конкретни примери за реклами, които са донесли много добри резултати в отделните категории във Facebook.

Всъщност, колкото и иронично да звучи, самият Facebook има портал, в който можете да разгледате успешни кампании, малки и големи от различни бизнеси от целия свят.

Порталът се нарича Facebook Success Stories и в него може избирате проекти по големина на компанията, тип реклами, индустрия, продукт и регион на рекламиране. За да влезете в портала, натиснете този линк.

Всички case study-та включени в портала са на бизнеси, които са инвестирали значителни суми в реклами, с които са се откроили и са показали на Facebook, че могат да бъдат успешни в дълъг период от време и не е просто краткосрочен успех.

Влезте, разгледайте и със сигурност ще можете да се вдъхновите за нови реклами за Вашия бизнес.

Приятно ползване!

Рекламирайте бизнеса си по нов и по-ефективен начин с Маркадемикс

Изпратете ни запитване за работа с нас!