Q4 съвети за онлайн търговия в България

Виктор Стоилов е гост-лектор на конференцията F5 с водещ Стилиян Запорожанов. 

 

Конференцията F5 събира водещи експерти и маркетинг агенции от страната и чужбина, за да създаде най-практичната онлайн конференция за Ecommerce marketing в България. Събитието се излъчи онлайн (с видео запис) и състои от лекции за напреднали, в които зрителите получават синтезирана и структурирана информация за новости, работещи стратегии и детайлни Case Studies от реалния бизнес.

Виктор споделя най-важните неща за всеки онлайн бизнес и за приготовленята му за Q4. Той подчертва най-често срещаните грешки в онлайн бизнесите, както и 3 съвета за онлайн търговците.

Кои са тези топ 3 най-често срещани грешки?

  • Липса на достатъчно рекламно съдържание
    Виктор набляга на важността на разнообразното рекламно съдържание – да се избягват еднообразните реклами и да присъстват видеа запознаващи клиента с продукта.
  • Неглижиране на репутацията на магазина
    Ключово за всеки онлайн магазин е неговата репутация в интернет пространстовото. С покачването на дигиталната грамотност на населението, става все по-важнен имиджа на вашия онлайн магазин. Важни са обслужването на клиентите, онлайн ревютата както и коментарите под публикации, те са първата допирна точка на потенциален клиент с вашия бинес.
  • Фокус върху дребни детайли
    По наблюдения на Виктор огромна част от онлайн търговците се фокусират върху дребни детайли, които на фона на голямата картина са незначителни. Фокусът трябва да бъде върху услугата или продукта, която се предлага, за да може да бъде спечелено доверието на клиента.

Това са най-често срещаните грешки в онлайн търговията, а ако искаш да чуеш 3-те съвета, които Виктор споделя за подобряването на твоя онлайн магазини, можеш да кликнеш тук.

За повече съвети от света на маркетинга и създаването на бизнеси и техните вдъхновяващи истории, може да следите блога на Markademics.

А ако имате онлайн магазин и желаете Виктор и екипът му да работят с вас, свържете се, попълвайки формата за контакт.

Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес, за да се абонирате за нашия бюлетин.

Рекламирайте бизнеса си по нов и по-ефективен начин с Маркадемикс

Изпратете ни запитване за работа с нас!