Как заведенията могат да се възползват от Изкуствения Интелект?

Виктор Стоилов, основател на агенция за дигитален маркетинг Markademics, гостува при Заведения.бг, за да сподели своето мнение за популярни теми в маркетинг света.

 

Виктор споделя, че нашумялите модели за изкуствения интелект като ChatGpt и MidJourney, биха могли да помогнат в различни направления на маркетинга – социални мрежи, копирайтинг, обработка на изображения. Той обаче е категоричен – няма как добрите маркетолози да бъдат заменени от ИИ.

Друга тема, която е засегната в интервюто е как се засичат резултати за ресторанти. Виктор Стоилов набляга на важността тези резултати да могат да бъдат проследени като дава пример с онлайн функцията за запазване на маса. Чрез нея може ясно да се проследи колко е дадено за един клиент и каква е възвръщаемостта за него.

В интервюто се дискутират теми като колко и какви постове се пускат в социалните мрежи, работа с инфлуенсъри и работа с изкуствен интелект за създаване на съдържание. Можете да гледате целия епизод тук.

За повече съвети от света на маркетинга и създаването на бизнеси и техните вдъхновяващи истории, може да следите блога на Markademics.

А ако имате онлайн магазин и желаете Виктор и екипът му да работят с вас, свържете се, попълвайки формата за контакт.

Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес, за да се абонирате за нашия бюлетин.

Рекламирайте бизнеса си по нов и по-ефективен начин с Маркадемикс

Изпратете ни запитване за работа с нас!