Формула за успешни Фейсбук реклами за онлайн търговия

Виктор Стоилов е гост-лектор на конференцията на Digital Pro. Споделяме част от лекцията, където той споделя формулата за успешни Facebook реклами:

 

Виктор споделя защо фейсбук е един от най-мощните начини за намиране и таргетиране на клиенти. Първото и най-важно – защо Фейсбук е най-популярната социална мрежа в България, което предоставя огромни възможности за достигане на перфектния потребител на почти всеки онлайн магазин.

Друг плюс на платформата е неограничените възможности, които предлага за персонализация на рекламните подходи. По какъв начин ще достигнем до нашата аудитория, посланията, които ще представим и като цяло какъв ще бъде нашия подход за набавянето на клиенти.

Виктор разкрива и формулата за успех и нейните две най-важни съставки:

  • Правилен таргетинг или още наречен качествен трафик
  • Продукти представени по въздействащ начин, така че да се различим от конкуренцията

Виктор има цял курс на тема онлайн търговия и бизнес към Digital Prо, където обсъжда теми като това как се стартира онлайн магазин, как се избира платформа за рекламиране, продажбени фунии от А до Я, процеси за работа с куриери и много други теми релевантни за онлайн търговията. Можете да гледате целия откъс от  тук.

За повече съвети от света на маркетинга и създаването на бизнеси и техните вдъхновяващи истории, може да следите блога на Markademics.

А ако имате онлайн магазин и желаете Виктор и екипът му да работят с вас, свържете се, попълвайки формата за контакт.

Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес, за да се абонирате за нашия бюлетин.

Рекламирайте бизнеса си по нов и по-ефективен начин с Маркадемикс

Изпратете ни запитване за работа с нас!