Нашият екип

С екипа ни от млади, амбициозни и супер компетентни специалисти, вашите проекти са в сигурни ръце.

Виктор Стоилов

FOUNDER AND HEAD OF STRATEGY

Създадох Markademics през 2017-та година с целта да докажа, че не е нужно всичко да се случва по традиционния път и, ако си изградиш собствен, то резултатите могат да бъдат много по-добри. По същия този път срещнах много амбициозни млади хора, които ще видите малко по-надолу. С тях всеки ден „работим на няколко континента“ и създаваме ефективни рекламни кампании за редица онлайн магазини.

В момента отговарям за изграждането на рекламните стратегии за онлайн магазините на нашите клиенти. Задачите ми най-често са свързани с това да намеря най-подходящите персонализирани решения, които да бъдат адекватни за сегашното състояние на дадения клиент, отчитайки предизвикателствата, възможностите и ресурсите, с които разполагаме.

Обичам работата си по много причини, но бих откроил най-вече две основни:

Имам абсолютната свобода да творя. Въпреки че сме по-скоро Performance marketing agency, ние постоянно се опитваме да създаваме нещо креативно, което да води и до директни резултати. За да се случи пък това, задължително трябва да отделям време за учене на психология, стратегии и тактики от много различни сфери на живота и да предизвикваме себе си.

Наред със създаването на рекламни стратегии, които водят до по-добри резултати за много от клиентите ни, при нас всеки ден се забелязва и развитието на всеки един човек от екипа. Истинско удоволствие да работиш с колеги, които са винаги готови да учат, да пробват нови неща и най-вече – да си помагат взаимно.

В свободното си време често се отдавам на исторически книги и документи, колекциониране на грамофонни плочи, уроци по виолончело, военна авиация, доброволчески проекти и още какво ли не.

Михаил Атанасов

ACCOUNT STRATEGIST AND FACEBOOK MEDIA BUYER

Привет! Казвам се Михаил и, както е написано до името ми, съм Facebook Strategist в Маркадемикс. За мен е удоволствие да бъда част от този невероятен екип и от развитието на нашата агенция и да виждам растежа в продажбите на нашите проекти.

Работата ми е пълна с нови предизвикателства, от които научавам нещо ново всеки ден, за да го приложа в бъдеще. Не мога да кажа, че е лесно, но със сигурност е нещо, с което се гордея.

Също така се занимавам с имейл маркетинг и управлявам партньорска агенция на Markademics – PROGS, която специализира в тази услуга. Поради разнообразието в работата ми мога да кажа, че всеки ден е едно малко приключение. В почивните дни обичам да правя разнообразни неща, които да ме откъсват от лаптопа ми за известно време – от пътувания до готвене на нови неща вкъщи!

Ребека Маринова

PROJECT MANAGER AND FACEBOOK MEDIA BUYER

Казвам се Ребека и съм мениджър на едни от най-интересните и предизвикателни проекти в Markademics. Бих казала, че работата ми е връзката между креативността, анализа на данните и изпълнението на бизнес нуждите на нашите клиенти. Винаги съм мечтала именно за тази динамика и ежедневна доза предизвикателста. Както в Markademics, така и в ежедневието ми, всяко решение, което взимам, включва внимателно обмислен стратегически процес – независимо дали изготвям план за типовете реклами на нашите клиенти или избирам между бадемов или шоколадов сладолед. Извън работа можете да ме намерите близо до морето в красивата Варна!

Александрина Валенти

HEAD OF GRAPHIC DESIGN

В Markademics се занимавам с графичен дизайн, предимно банери на магазини за социалните мрежи. Харесвам, когато работата е креативна, а екипа го обожавам! Извън работата си се занимавам с още работа. Отделно пиша поезия, рисувам, снимам, пътувам.. La dolce vita!

Благовест Каменов

Account strategist and media buyer (Facebook, TikTok, Snapchat)

Страстта ми по маркетинга и предприемачеството се събуди у мен още когато бях на 17 години, а работата в Markademics я разпали още по-силно с разнообразните проекти с български и чуждестранни клиенти, за които разработвам и имплементирам рекламни стратегии. Винаги съм мечтал да имам свободата да работя от всяко кътче на света и гъвкавият подход на работа в екипа ни ми позволи да постигна точно това. Всяка седмица се сблъскваме с безброй предизвикателства, като най-голямото от тях е разработването на напълно нов продукт за нашия онлайн магазин. Работата често е свързана с доста стрес, затова обичам да релаксирам в свободното си време, спортувайки, разхождайки се в природата или занимавайки се с някое от многобройните ми хобита като автомобили, часовници, музика, а в последно време и кулинария.

Марио Индризов

PROJECT MANAGER AND MEDIA BUYER (FACEBOOK AND GOOGLE)

Когато добрите резултати на всеки индивидуален клиент зависят от добре анализираните данни и последвалите решения, комуникацията между нашия екип и партньорите ни е от решаващо значение, а именно това е и моята роля.

Казвам се Марио и съм почти супер, но не точно. Включих се в екипа на Markademics през есента на 2020-та година и оттогава животът ми пое в много различна посока. Благодарение на страхотния екип, с който имам честта да работя и до ден днешен, успях да се докосна до глобалния свят на онлайн рекламата, а това развихри желанието ми за нови знания и успехи. Всекидневната работата по различни казуси е основополагаща за развитието на нашите млади умове и е наистина вълнуващо да видиш как едно правилно решение на даден проблем може да повлияе на резултатите мигновено.

Освен страстта към професията ми съм изключително запален и активен спортист, обожавам предизвикателствата и именно те ме държат буден и жаден за нови постижения.

Васил Георгиев

FACEBOOK MEDIA BUYER

Аз съм дигитален маркетинг експерт с опит в имейл и фейсбук маркетинга. Мога да опиша себе си като решителен, амбициозен и целеустремен. Зареждам се от енергия, силна воля и жажда за знание. Ценя работата в екип и постиженията на отбора. Винаги съм готов за нови предизвикателства.

Катерина Дончева

E-commerce manager and influencer marketing

Здравейте, аз съм Катерина – един от E-commerce мениджърите в екипа! Най-хубавото нещо в моята работа е фактът, че всичко, върху което работя, става реалност почти мигновено! Създаването на съдържание за нашите проекти е може би най-любимата ми част. Разбира се, срещам доста предизвикателства в процеса си на работа, но резултатите винаги си заслужават!

Мария Лазарова

Account manager and Facebook Media buyer

Казвам се Мария и съм рекламен мениджър в Markademics. Помагам на нашите клиенти да извлекат максимума от своите инвестиции, като рекламират във Facebook, за да могат да реализират продажби по целия свят. Обичам да работя с брандове в различни индустрии от модни марки до магазини за играчки. През свободното си време обичам да разпускам с въздушна йога или да се разхождам сред природата, а в най-добрия случай да се впусна в някое приятно пътуване. Винаги съм готова за вкусно ястие, чаша горещо кафе или завладяващ филм.

Христина Ангелова

ACCOUNTING & FINANCE

Моята работа в Маркадемикс ЕООД е разнообразна. Състои се от издаване на фактури, нареждане на платежни, отчитане пред държавните институции, анализ и консултации. С една дума – аз съм лицето, което отговаря за всяка административна работа в компанията. Аз съм човек с много опит в сферата на счетоводството, но работата с Маркадемикс ЕООД ме обогати още повече. Винаги е интересно, възникват нови казуси, но най-много ми харесва, че се срещнах с много млади, интелигентни и креативни хора. Причината за това е, че тази компания е с единия крак в бъдещето. Извън работата си аз обичам да се забавлявам с приятелите и семейството си. Ходя на народни танци за разпускане и обичам да си играя с моята котка Леа.

Любомир Стоилов

STRATEGIC BUSINESS ADVISER

Любомир е най-опитният член от екипа на Маркадемикс. Той е предприемач и маркетолог от повече от 15 години. Участвал е в стотици проекти като създател, консултант или маркетинг специалист. Има огромен опит в онлайн рекламата във всички големи платформи.
Дейността му в агенцията започва от самото й създаване. Основно съдейства за стратегическото развитие на компанията. Също така участва в работата по някои от проектите и помага за обучението на по-новите членове от екипа.

Елена Чардаклиева

Account manager and Media buyer (Facebook and Google)

Казвам се Елена и съм младши рекламен мениджър в Markademics. Работата ми е динамична и изпълнена с интересни предизвикателства всеки ден, а най-голямото ми удоволствие е съвместната дейност с останалата част от екипа! Заедно ние управляваме разнообразни маркетинг кампании, анализираме акаунтите на нашите клиенти, за да успеем да им помогнем да имат все по-добри резултати и с общи усилия можем да се справим с всяка ситуация. В свободното си време обичам да спортувам, да прекарвам време с приятелите си и да посещавам нови за мен места.

Йоана Бояджиева

Social media and partnerships manager

Хей, казвам се Йоана, но повечето хора ми казват Йo, и съм младши мениджър в социалните медии. Това, което ми харесва най-много в работата, е комуникацията с невероятни млади хора. Най-трудната, но и най-интересна част за мен е динамичната обстановка. Обичам да пътувам и да прекарвам време сред природата.

Боряна Иванова

Content creator and social media manager

Казвам се Боряна и позицията ми в Markademics като Social Media Marketing Manager е свързана със създаване на съдържание за социалните мрежи. Това, което най-много ми харесва във фирмата, е динамичната обстановка, приятелският екип и разнообразието от креативни задачи. Предизвикателство за мен се оказа работата в екип, тъй като съм изключително интровертна личност, но именно това ме мотивира да изляза от зоната си на комфорт и да се развивам в тази сфера. В свободното си време обичам да рисувам и да чета всякакъв вид книги, които развиват въображението ми и са голям помощник при създаването на съдържание.

Изабел Стойкова

Facebook Media Buyer

Казвам се Изабел и съм Facebook Media Buyer в Markademics. Любимото ми в работата освен крайните добри резултати, е предизвикателния процес, благодарение на който са постигнати. Заедно с прекрасния екип, който работя, ежедневно сме изправени пред разнообразни и предизвикателни проекти, в които с добре анализирани стратегически решения помагаме на нашите клиенти да развият максимално своя бизнес и да постигат все по-добри резултати в своите онлайн продажби. Щастлива съм, че в работата си мога да съчетавам техническите си умения с креативността си, която подхранвам най-вече в свободното си време, прекарвайки го сред природата, спортувайки или създавайки музика.

Връзка с нас

За връзка с нас по какъвто и да е повод може да изпозвате формата или да ни изпратите имейл.