Нашият екип

С екипа ни от млади, амбициозни и супер компетентни специалисти, вашите проекти са в сигурни ръце.

Виктор Стоилов

FOUNDER AND HEAD OF STRATEGY

Създадох Markademics през 2017-та година с целта да докажа, че не е нужно всичко да се случва по традиционния път и, ако си изградиш собствен, то резултатите могат да бъдат много по-добри. По същия този път срещнах много амбициозни млади хора, които ще видите малко по-надолу. С тях всеки ден „работим на няколко континента“ и създаваме ефективни рекламни кампании за редица онлайн магазини.

В момента отговарям за изграждането на рекламните стратегии за онлайн магазините на нашите клиенти. Задачите ми най-често са свързани с това да намеря най-подходящите персонализирани решения, които да бъдат адекватни за сегашното състояние на дадения клиент, отчитайки предизвикателствата, възможностите и ресурсите, с които разполагаме.

Обичам работата си по много причини, но бих откроил най-вече две основни:

Имам абсолютната свобода да творя. Въпреки че сме по-скоро Performance marketing agency, ние постоянно се опитваме да създаваме нещо креативно, което да води и до директни резултати. За да се случи пък това, задължително трябва да отделям време за учене на психология, стратегии и тактики от много различни сфери на живота и да предизвикваме себе си.

Наред със създаването на рекламни стратегии, които водят до по-добри резултати за много от клиентите ни, при нас всеки ден се забелязва и развитието на всеки един човек от екипа. Истинско удоволствие да работиш с колеги, които са винаги готови да учат, да пробват нови неща и най-вече – да си помагат взаимно.

В свободното си време често се отдавам на исторически книги и документи, колекциониране на грамофонни плочи, уроци по виолончело, военна авиация, доброволчески проекти и още какво ли не.

Ребека Маринова

HEAD OF PROJECTS

Казвам се Ребека и съм мениджър на едни от най-интересните и предизвикателни проекти в Markademics. Бих казала, че работата ми е връзката между креативността, анализа на данните и изпълнението на бизнес нуждите на нашите клиенти. Винаги съм мечтала именно за тази динамика и ежедневна доза предизвикателста. Както в Markademics, така и в ежедневието ми, всяко решение, което взимам, включва внимателно обмислен стратегически процес – независимо дали изготвям план за типовете реклами на нашите клиенти или избирам между бадемов или шоколадов сладолед. Извън работа можете да ме намерите близо до морето в красивата Варна!

Александрина Валенти

HEAD OF GRAPHIC DESIGN​

В Markademics се занимавам с графичен дизайн, предимно банери на магазини за социалните мрежи. Харесвам, когато работата е креативна, а екипа го обожавам! Извън работата си се занимавам с още работа. Отделно пиша поезия, рисувам, снимам, пътувам.. La dolce vita!

Александрина Валенти

HEAD OF GRAPHIC DESIGN

В Markademics се занимавам с графичен дизайн, предимно банери на магазини за социалните мрежи. Харесвам, когато работата е креативна, а екипа го обожавам! Извън работата си се занимавам с още работа. Отделно пиша поезия, рисувам, снимам, пътувам.. La dolce vita!

Марио Индризов

PROJECT MANAGER AND MEDIA BUYER (FACEBOOK AND GOOGLE)

Когато добрите резултати на всеки индивидуален клиент зависят от добре анализираните данни и последвалите решения, комуникацията между нашия екип и партньорите ни е от решаващо значение, а именно това е и моята роля.

Казвам се Марио и съм почти супер, но не точно. Включих се в екипа на Markademics през есента на 2020-та година и оттогава животът ми пое в много различна посока. Благодарение на страхотния екип, с който имам честта да работя и до ден днешен, успях да се докосна до глобалния свят на онлайн рекламата, а това развихри желанието ми за нови знания и успехи. Всекидневната работата по различни казуси е основополагаща за развитието на нашите млади умове и е наистина вълнуващо да видиш как едно правилно решение на даден проблем може да повлияе на резултатите мигновено.

Освен страстта към професията ми съм изключително запален и активен спортист, обожавам предизвикателствата и именно те ме държат буден и жаден за нови постижения.

Мария Лазарова

Account manager & Creative expert

Казвам се Мария и съм рекламен мениджър в Markademics. Помагам на нашите клиенти да извлекат максимума от своите инвестиции, като рекламират във Facebook, за да могат да реализират продажби по целия свят. Обичам да работя с брандове в различни индустрии от модни марки до магазини за играчки. През свободното си време обичам да разпускам с въздушна йога или да се разхождам сред природата, а в най-добрия случай да се впусна в някое приятно пътуване. Винаги съм готова за вкусно ястие, чаша горещо кафе или завладяващ филм.

Елена Чардаклиева

Account manager and Media buyer (Facebook and Google)

Казвам се Елена и съм младши рекламен мениджър в Markademics. Работата ми е динамична и изпълнена с интересни предизвикателства всеки ден, а най-голямото ми удоволствие е съвместната дейност с останалата част от екипа! Заедно ние управляваме разнообразни маркетинг кампании, анализираме акаунтите на нашите клиенти, за да успеем да им помогнем да имат все по-добри резултати и с общи усилия можем да се справим с всяка ситуация. В свободното си време обичам да спортувам, да прекарвам време с приятелите си и да посещавам нови за мен места.

Катерина Дончева​

E-commerce manager & Email marketing

Здравейте, аз съм Катерина – един от E-commerce мениджърите в екипа! Най-хубавото нещо в моята работа е фактът, че всичко, върху което работя, става реалност почти мигновено! Създаването на съдържание за нашите проекти е може би най-любимата ми част. Разбира се, срещам доста предизвикателства в процеса си на работа, но резултатите винаги си заслужават!

Изабел Стойкова​

Account manager & Facebook media buyer

Казвам се Изабел и съм Facebook Media Buyer в Markademics. Любимото ми в работата освен крайните добри резултати, е предизвикателния процес, благодарение на който са постигнати. Заедно с прекрасния екип, който работя, ежедневно сме изправени пред разнообразни и предизвикателни проекти, в които с добре анализирани стратегически решения помагаме на нашите клиенти да развият максимално своя бизнес и да постигат все по-добри резултати в своите онлайн продажби. Щастлива съм, че в работата си мога да съчетавам техническите си умения с креативността си, която подхранвам най-вече в свободното си време, прекарвайки го сред природата, спортувайки или създавайки музика.

Изабел Стойкова

Васил Георгиев

Media buyer (Facebook & Google)

Аз съм дигитален маркетинг експерт с опит в имейл и фейсбук маркетинга. Мога да опиша себе си като решителен, амбициозен и целеустремен. Зареждам се от енергия, силна воля и жажда за знание. Ценя работата в екип и постиженията на отбора. Винаги съм готов за нови предизвикателства.

Боряна Иванова

Creative expert & Social Media Manager

Казвам се Боряна и позицията ми в Markademics като Social Media Marketing Manager е свързана със създаване на съдържание за социалните мрежи. Това, което най-много ми харесва във фирмата, е динамичната обстановка, приятелският екип и разнообразието от креативни задачи. Предизвикателство за мен се оказа работата в екип, тъй като съм изключително интровертна личност, но именно това ме мотивира да изляза от зоната си на комфорт и да се развивам в тази сфера. В свободното си време обичам да рисувам и да чета всякакъв вид книги, които развиват въображението ми и са голям помощник при създаването на съдържание.

Йоана Бояджиева

Two Ecomm Experts Podcast manager

Хей, казвам се Йоана, но повечето хора ми казват Йo, и съм младши мениджър в социалните медии. Това, което ми харесва най-много в работата, е комуникацията с невероятни млади хора. Най-трудната, но и най-интересна част за мен е динамичната обстановка. Обичам да пътувам и да прекарвам време сред природата.

Христина Ангелова

ACCOUNTING & FINANCE

Моята работа в Маркадемикс ЕООД е разнообразна. Състои се от издаване на фактури, нареждане на платежни, отчитане пред държавните институции, анализ и консултации. С една дума – аз съм лицето, което отговаря за всяка административна работа в компанията. Аз съм човек с много опит в сферата на счетоводството, но работата с Маркадемикс ЕООД ме обогати още повече. Винаги е интересно, възникват нови казуси, но най-много ми харесва, че се срещнах с много млади, интелигентни и креативни хора. Причината за това е, че тази компания е с единия крак в бъдещето. Извън работата си аз обичам да се забавлявам с приятелите и семейството си. Ходя на народни танци за разпускане и обичам да си играя с моята котка Леа.

Симеон Тенев

E-commerce manager & Email marketing

Здравейте, казвам се Симеон, но може да ме наричате Симо!

Занимавам се с бранд мениджмънт и имейл маркетинг като тези два аспекта от дигиталната търговия ми позволяват да покажа както креативността си, така уменията ми за изграждане на маркетингови стратегии.

Ако не съм в офиса, най – вероятно ще ме откриете в залата за скуош или в планината карайки сноуборд.

Винаги готов за поредното предизвикателство!

Борислав Хинов

Facebook Media Buyer

Здравейте! Казвам се Борислав и съм Media Buyer в Markademics.
Работата ми се състои главно от комуникация с екипа, анализ на данни и вземане на решения. Всеки проект ме среща с нови предизвикателства и с нови полета за надграждане. А възможността да съчетавам креативност и критично мислене за достигане на максимална възвращаемост на инвестициите на нашите клиенти ме радва всеки ден.
Освен с познания в областта на онлайн търговията и дигиталния маркетинг, Markademics ме дарява с много други полезни знания и умения. Накратко, учи ме как правилната нагласа и работата в екип могат да превърнат онлайн кликове в продажби.
В свободното си време обичам да се забавлявам с приятели, да чета или пък да спортувам. Фен съм на няколко спорта, но определено бих сложил на футбола на първо място!

Елена Иванова

Business developer

Казвам се Елена или както някои мои колеги биха казали „Ели 2“.  Откакто се познавам, помагам на хората по някакъв начин, в Markademics това мое качество е комбинирано и тясно свързано със страстта ми да анализирам, да създавам дълготрайни взаимоотношения и съвместно да работя с останалата част от екипа. Обичам да се усъвършенствам непрекъснато, като това е и моята цел за компаниите, които анализирам – да прилагам нови начини за представянето им по най-добрия начин на тяхната аудитория. В свободното си време обичам да приготвям здравословни рецепти, да чета книги или да изпробвам нови интереси.

Любомир Стоилов

STRATEGIC BUSINESS ADVISER​

Любомир е най-опитният член от екипа на Маркадемикс. Той е предприемач и маркетолог от повече от 15 години. Участвал е в стотици проекти като създател, консултант или маркетинг специалист. Има огромен опит в онлайн рекламата във всички големи платформи.
Дейността му в агенцията започва от самото й създаване. Основно съдейства за стратегическото развитие на компанията. Също така участва в работата по някои от проектите и помага за обучението на по-новите членове от екипа.

Михаил Атанасов​

STRATEGIC GROWTH & EMAIL MARKETING CONSULTANT​

Привет! Казвам се Михаил и, както е написано до името ми, съм Facebook Strategist в Маркадемикс. За мен е удоволствие да бъда част от този невероятен екип и от развитието на нашата агенция и да виждам растежа в продажбите на нашите проекти.

Работата ми е пълна с нови предизвикателства, от които научавам нещо ново всеки ден, за да го приложа в бъдеще. Не мога да кажа, че е лесно, но със сигурност е нещо, с което се гордея.

Също така се занимавам с имейл маркетинг и управлявам партньорска агенция на Markademics – PROGS, която специализира в тази услуга. Поради разнообразието в работата ми мога да кажа, че всеки ден е едно малко приключение. В почивните дни обичам да правя разнообразни неща, които да ме откъсват от лаптопа ми за известно време – от пътувания до готвене на нови неща вкъщи!

Благовест Каменов​

E-COMMERCE GROWTH CONSULTANT​

Страстта ми по маркетинга и предприемачеството се събуди у мен още когато бях на 17 години, а работата в Markademics я разпали още по-силно с разнообразните проекти с български и чуждестранни клиенти, за които разработвам и имплементирам рекламни стратегии. Винаги съм мечтал да имам свободата да работя от всяко кътче на света и гъвкавият подход на работа в екипа ни ми позволи да постигна точно това. Всяка седмица се сблъскваме с безброй предизвикателства, като най-голямото от тях е разработването на напълно нов продукт за нашия онлайн магазин. Работата често е свързана с доста стрес, затова обичам да релаксирам в свободното си време, спортувайки, разхождайки се в природата или занимавайки се с някое от многобройните ми хобита като автомобили, часовници, музика, а в последно време и кулинария.

Връзка с нас

За връзка с нас по какъвто и да е повод може да изпозвате формата или да ни изпратите имейл.