Facebook Ads Copywriting за онлайн магазини

Каква е тайната на успешните рекламни текстове? Една от най-малко любимите теми на повечето рекламодатели е copywriting-а. Причината се крие в това, че писането на рекламни текстове се оказва доста трудна задача, която обаче е изключително важна за всеки онлайн магазин. 

 

Често срещана грешка, която много рекламодатели правят е да пренебрегнат копито и изцяло да наблегнат на рекламния криейтив. То продава продукта и затова то трябва да бъде максимално информативно, докато все пак остава интересно за клиента. Добрият рекламен текст влияе положително върху някои от най-важните метрики в онлайн търговията като CTR и Conversion rate-a.


В това видео ще научите кои са основите на copywriting-а за Facebook реклами и на какво трябва да се набляга при създаването на текстове, които да носят добри резултати! Ще разберете какво трябва да съдържа едно копи, колко дълго трябва да е то и каква трябва да е неговата структура. Това ще ви помогне да създадете по-добри текстове и да продадете успешно своите продукти!

 

Ако търсите надежден партньор за одит, консултации или управление на рекламни кампании за вашия онлайн магазин, можете да се свържете с нас на: office@markademics.net или във формата на нашия уебсайт: https://markademics.bg/contact-form/ Рекламирайте бизнеса си по нов и по-ефективен начин с Маркадемикс

Изпратете ни запитване за работа с нас!